Berekent KotGent makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding

KotGent is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en kot-aanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. KotGent bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan kot-aanbieders in Gent vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun kot in Gent. Een kot-aanbieder kan gratis een kot plaatsen in Gent. Huurders kunnen ook gratis een kot-oproep plaatsen in Gent, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een kot in Gent, huurders kunnen ook reageren op koten in Gent. Op www.kot-gent.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op kotGent of te reageren op een advertentie van een kot in Gent.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een kot kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Gent, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Gent kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een kot-aanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

KotGent raadt je aan om vooraf te vragen aan de kot-aanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de kot afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen