Renaat zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Gent

Renaat zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Gent

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 22 Per direct

Mijn naam is Renaat Senechal en ik ben op zoek naar een nieuwe stek vanaf september. Ik ben een 23-jarige werkstudent filosofie aan de UGent. Mijn budget is €430, waarvoor ik dus werk (momenteel in de horeca).
Het jaar lockdown full time op kot is mij eenzaam bevallen en daarom zou ik graag in een kot wonen met een leefbare gemeenschappelijke ruimte. Me domiciliëren is eventueel mogelijk. Ik heb een specifieke thuissituatie waardoor ik wel perfect zelfstandig kan kuisen of zelfs klussen.
In mijn vrije tijd ben ik semiprofessioneel tuinier, PR bij Minos Gent, amateurmodel, wannabe gitarist en muziekjournalist bij Dansende Beren (open.spotify.com/user/1158195595/ voor details over mijn smaak). Ik ga wekelijks lopen, fietsen, fitnessen en zwemmen. Als progressieveling heb ik respect voor elke levensstijl, zolang we redelijke afspraken kunnen maken. In mijn kast staan heel wat boeken maar ik doe ook mee met een huisfeestje. Ik zoek dus iets waar ik me thuis kan voelen en liefst voor meer dan een jaar.

Algemene informatie: Renaat
  Man, 25 jaar
Type huurder: Student
  3e jaars Filosofie (UNIVERSITEIT)
  Lid van Minos Gent